مشاور ایزو , آموزش ایزو , ISO , گواهینامه ایزو , انواع استاندارد , انواع سیستم
مدیر سایت

نوشته‌های مرتبط

قوانین ارسال دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
دیدگاه‌ها

*
*

    admin پاسخ

    اگه ممکنه در خصوص متن ارائه شده فایل صوتی و یا تصویری در سایت قرار دهید

    مهدی پاسخ

    با سلام
    برای یک کارخانه تولید فرآورده های لبنی آیا ایزو ۲۲۰۰۰ لازم می باشد یا باید از استانداردهای دیگری استفاده کنیم. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

      foroughialn پاسخ

      سلام
      به پرسش شما از دو زاویه مختلف میتوان نگاه کرد:
      ۱_ آیا الزام قانونی داشتن گواهینامه استاندارد بین المللی , سیستم مدیریت امنیت مواد غذایی , ISO 22000:2018 , برای صنایع و کارخانجات وجود دارد؟ پاسخ: برای همه کارخانجات تولید کننده مواد غذایی این سیستم یک الزام نیست مگر در مواردی که از طرف سازمان های بالادستی و یا از طریق قوانین منطقه ای، ملی و یا بین المللی الزام شده باشد.
      ۲_ آیا لازم است که صنایع و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی , گواهینامه سیستم مدیریت امنیت مواد غذایی , ISO 22000:2018 , داشته باشند؟ پاسخ: اگر در , صنایع و کارخانجات مواد غذایی , سیستم مدیریت امنیت مواد غذایی به درستی طراحی و استقرار داده شده باشد ( نه لزوما داشتن , گواهی نامه سیستم مدیریت امنیت مواد غذایی , یا همان , گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰ , ) این استاندارد در راستای بالا بردن سطح کیفیت سیستم شرکت ها بسیار کمک کرده و به تبع آن می توان انتظار داشت که , بهبود مستمر فرآیندها , در دامنه کاربرد آن، نهادینه شده و باعث حرکت شرکت در مسیر رشد، توسعه و تعالی سازمانی میشود.
      بنابراین به نظر من بهتر است که کارخانجات و صنایع تولید کننده مواد غذایی فارغ از اینکه الزامات بالادستی داشته یا نداشته باشند، در مسیر ,طراحی، آموزش، استقرار، جاری سازی و نگهداری سیستم مدیریت امنیت مواد غذایی, ,ISO22000:2018, حرکت نمایند.

        مهدی پاسخ

        با تشکر از پاسخ شما

    رضا محمدی پاسخ

    با سلام واحترام
    ایا استاندارد هایی در خصوص مواد غذایی هست که کنترل تولید اولیه وعرضه آن را در بازار فروش مدیریت کند لطفا راهنمایی بفرمایید